čtvrtek 6. srpna 2009

Fazolkový guláš

Doba přípravy: 30 minut
Porcí: 2
Ingredience:
  • 300 g brambor
  • 300 g zelených fazolek (lusky)
  • cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 pl papriky
  • majoránka
  • sůl
  • starší chleba
Postup:
  1. K osmažené cibuli přidáme rozemletý česnek a papriku, chvilku smažíme (5 sekund), jinak paprika zhořkne
  2. Zalijeme vodou a osolíme
  3. Vhodíme nakrájené brambory a fazolky
  4. Až vše změkne, dochutíme majoránkou
  5. Můžeme zahustit nadrobeným chlebem, jíškou nebo moukou

3 komentáře:

  1. guláš huráš, a co bramborovej toč? si nedáš

    OdpovědětVymazat
  2. netoč ale krkonošskej toč, jídlo z brambor a zelí

    OdpovědětVymazat